Vrije beroepen

Specialist voor specialisten

Als advocaat, fysiotherapeut, huisarts, notaris, tandarts of beoefenaar van een ander vrij beroep hebt u zich enorm gespecialiseerd. Wij delen die eigenschap met u. Wij zijn gespecialiseerd in vrije beroepen en staan u graag met raad en daad bij als het gaat om uw administratie, belastingaangiften en uw bedrijfs- en praktijkvoering. Zo halen we het beste in elkaar naar boven! Uw financiële en fiscale zaken moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij weten, dankzij jarenlange ervaring, dat het in de vrije beroepen ontbreekt aan tijd, zin of aanleg. Of een combinatie van die drie. Laat het nou net onze specialiteit zijn om in dat gat te springen. U krijgt van ons een vaste contactpersoon die exact weet wat u beweegt, die kiest voor een persoonlijke benadering, die altijd rekening houdt met uw wensen, en die helder communiceert.

Aangezien wij ons al jaren in de branche van vrije beroepen verdiepen, weten we precies wat er speelt. Dat geldt met name voor onze branchespecialisten in de zorg (huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten) in het notariaat en de advocatuur. Met deze meerwaarde op zak bekijken onze administratiespecialisten hoe ze uw administratie zo efficiënt mogelijk kunnen voeren en bekijken onze praktijkspecialisten hoe uw jaarstukken en aangiften met aandacht voor uw wensen kunnen worden verzorgd. Onze specialisten staan voor u klaar.

Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Of wellicht van en andere wijziging die financiële consequenties heeft? Ook dan is specialiteit het sleutelwoord.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven