Zorg en Welzijn

De juiste zorg voor
uw zorginstelling

De gezondheidszorg en welzijnssector zijn voortdurend en steeds meer in beweging.
De wet- en regelgeving verandert razendsnel, overheidsbezuinigingen nemen toe, evenals
de concurrentie in een vrije markt. Van zorg- en welzijnsorganisaties wordt veel gevraagd.

Zorgaanbieders moeten kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Zorgaanbieders moeten ondernemen om het hoofd boven water te houden. Daarnaast hebben ze steeds vaker en steeds meer te maken met administratieve procedures en rompslomp zoals ingewikkelde en tijdrovende aanbestedingsprocedures, diverse verantwoordingen en afrekeningen richting zorgverzekeraars, het zorgkantoor en gemeenten. Dit vereist een scherp en actueel inzicht in
de dagelijkse bedrijfsvoering en accurate en actuele kennis over de wet- en regelgeving.

Hiervoor heb je een accountant nodig die verstand van zaken heeft, actuele kennis paraat heeft en die kennis ook daadwerkelijk kan toepassen door jarenlange ervaring. Een accountant die verstand heeft van de regels en procedures en de complexe verantwoordingsprotocollen en –voorschriften waarop afgerekend moeten worden. Een gewone accountant voldoet niet.
Onze accountants en adviseurs hebben allemaal ruime ervaring in het bedienen en adviseren van organisaties en instellingen in de gezondheidszorg en de welzijnssector. Hierbij maken ze gebruik van een groot en hoogwaardig netwerk wat wordt ingezet en gebruikt bij de advisering en ondersteuning van hun klanten in de gezondheidszorg. Zij kennen de sector als geen ander.
Ons cliëntenbestand bestaat onder meer uit maatschappen van medisch specialistische bedrijven, uit tandarts- en fysiotherapeutenpraktijken, huisartsen, apothekers en kleine tot middelgrote zorginstellingen actief in de JW, WMO en WLZ en FZ-zorg. We staan deze ondernemers bij in in het zoeken naar praktische oplossingen maar ook in het uitwerken strategische uitdagingen, zoals groeiscenario’s, optimalisatie bedrijfsprocessen en diverse overige vraagstukken. Onze klanten laten zich graag ontzorgen ons. Kiest u voor ons betekent dat u kiest voor een sparringpartner die nauw betrokken is bij uw onderneming en uw branche.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven